fbpx

MEMBERSHIP

Momentum Internet
Membantu Usahawan
ABOUT MEMBERSHIP
We Bring Your Business To Online Market
Sejak tahun 2014, kami bergerak pantas membantu ribuan usahawan dalam bisnes mereka, dengan bermula hanya 300 peserta sahaja dalam seminar pertama kami iaitu Roket Emel. Setelah beberapa tahun, pelbagai program telah dijalankan bagi membantu lebih ramai usahawan antara salah satunya adalah membership program.


Kini, Momentum Internet telah lahirkan ramai jutawan dalam membership program ini, dan fokus bantu mereka dan syarikat mereka dalam meningkatkan jualan 10X kali ganda jualan dengan onlinekan bisnes ke serata dunia.

ABOUT MEMBERSHIP
Benefit Membership

Program Mentoring

Mentoring Programme adalah langkah terbaik seorang usahawan dalam membina laluan menuju kejayaan empayar bisnes mereka. Program bimbingan ini memfokuskan kepada ‘Marketing’ dan ‘Branding’ dalam bisnes. Usahawan akan dibimbing selama 12 bulan berterusan dan selama mana yang mereka mahukan.

Sale Naik 10x Gahda

Bisnes asyik jatuh? Jualan naik turun? Mesti anda semua pernah laluinya. Jadi, kami bongkarkan strategi betul naikkan jualan 10X kali ganda. Kenali bisnes anda, fahami asas bisnes, dan sasaran pelanggan anda bagi dapatkan teknik pemasaran yang sesuai dan capai RM1 JUTA pertama dalam bisnes anda.

E-Learning

E-learning adalah platform khas yang dibina untuk para usahawan belajar secara ”100% Online” dan dikenali sebagai ”Momentum Roket”. Momentum Roket memudahkan para usahawan belajar menggunakan video ”24 jam sehari” dan dimana-mana sahaja. Video rakaman ini boleh diakses selama setahun dan sepanjang berada dalam program mentoring.

Bimbingan Trainer & Coach

Usahawan dibimbing oleh trainer yang berilmu dan berpengalaman. Setiap trainer mempunyai kepakaran tersendiri yang meliputi aspek Penjualan, Kewangan, Sistem Operasi dan Pemasaran Digital secara online & offline. Trainer & Coach juga menjadi penunjuk arah dan pemberi nasihat kepada usahawan.
STUDENTS
0
PROVEN RESULT
0
SEMINAR & WEBINAR
0
TESTIMONI
Achievement Our Participant
Tonton kisah inspirasi dan kejayaan mereka yang sudah berjaya kami bimbing dan bantu dalam bisnes mereka. Bermula dari zero sehingga berjaya ke tahap kini.
Jadilah diantara mereka yang telah berjaya dan onlinekan bisnes anda bersama Momentum Internet