Platinum Membership - Momentum Internet Sdn Bhd
PLATINUM circle
01

USAHAWAN BARU BERNIAGA

Tidak kira anda ejen, stokis ataupun founder yang stuck untuk menaikkan jualan.

02

Komited & Konsisten

Usahawan yang sedia dan komited melakukan perubahan dan tindakan dalam bisnes.

03

Gandakan Jualan 10X Kali

Tarik pelanggan berulangkali dan gandakan jualan dengan strategi terkini.

ABOUT PLATINUM

Who Are We?

Platinum adalah merupakan kelas bimbingan buat usahawan yang baru sahaja mula berniaga atau perniagaannya masih belum stabil. Objektif utama kami adalah membantu usahawan ”BREAK THE WALL OF SALE” untuk capai  RM10,000 – RM50,000 sebulan. Kami bantu meningkatkan sales mereka dengan strategi & formula (copy & paste) dan mengembangkan bisnes mereka secara online & offline. Program ini telah menghasilkan banyak “Result” yang luar biasa kepada usahawan yang serius berikan 300% komitmen mereka dalam sesi pembelajaran. Terdapat 10 perkara yang akan diajar selama 12 bulan antaranya “content”, kempen FB, media sosial, content design, “develop” ejen dan dropship, “negotiation”, how to recruit team dan sebagainya.

BENEFITS

What You Will Get

1
GROUP COACHING

Group coaching yang akan dibimbing khas oleh Platinum Executive didalam group Whatsapp/Telegram. 

2
BISNES KLINIK PLATINUM

Klinik pertanyaan yang dibuka setiap hari Isnin, Rabu & Khamis. Sesi akan berlangsung di zoom pada pukul 10 pagi sehingga 1 petang bersama Platinum Executive (PE).

3
EXTRA CLASS

Kelas tambahan dalam menggandakan jualan 10X kali ganda menggunakan strategi terkini. Kelas ini tidak tetap dan tertakluk kepada pihak Momentum Internet.

4
EXCLUSIVE COACHING
Platinum Executive akan memberi nasihat dan pandangan tentang bisnes dengan lebih dekat. Pembelajaran ini
bersama-sama circle usahawan dan secara berkumpulan.
Usaha Dari Sekarang, Baru Kita Akan Nampak kejayaan Akan Datang

DORIS DOMISIN

Master AGENT SARA ANNA

Saya seorang suri rumah sebelum ni dan hanya harapkan duit suami untuk beli barangan keperluan saya. Tanpa buang masa, saya tekad untuk jadi master ejen SARA ANNA untuk bantu keluarga saya. Pada mulanya, jualan saya hanya RM10,000 sebulan.tapi saya tak selesa dengan jualan saya dapat. Tahun 2021, saya terus join circle Platinum sehingga sekarang untuk pastikan bisnes diguide dengan betul. Alhamdulilah, sales meningkat hampir RM30,000 sebulan dan ada 15 orang ejen untuk dibantu capai impian. Terima kasih Tuan Najib Asaddok dan team Momentum atas tunjuk ajar diberi sepanjang berada dalam circle Platinum.”

JESSICA CHILLI

Stockist SKIN DESSERT

Sebelum saya join circle Platinum ni, jualan saya hanya RM5,000 je sebulan. Dan silap saya, saya buat tindakan yang lambat dan suka bertangguh untuk naikkan jualan.
Tahun 2021, saya join circle ni dan terus nampak strategi yang tepat naikkan jualan bisnes saya dan ada guru yang terus bantu saya. Alhamdulilah, sales terkini dah mencecah RM60,000 sebulan dan bantu 40 orang ejen produk SKIN DESSERT untuk tambah pendapatan. Terima kasih sifu dan team momentum internet bantu kembangkan bisnes saya dan guide saya sehingga sekarang.”

DANIAL MISBAN

Founder DAPUR SELASIH

Saya bengang sebagai ketua keluarga, tak dapat beri yang terbaik, apabila hilang sumber pendapatan dalam sekelip mata dengan fikir isteri dan anak yang baru lahir. Waktu tu sangat tertekan dan berbekalkan duit yang ada, saya join kelas Najib Asaddok dan teruskan journey di circle Platinum. Alhamdulillah, bisnes mula dikenali dan jualan meningkat dari RM2,000 kepada RM20,000 sebulan. Terima kasih circle Platinum sentiasa bantu usahawan untuk terus growth.”