fbpx

ULTIMATE CIRCLE

ABOUT ULTIMATE
Who Are We?
Ultimate merupakan program bimbingan (mentoring) berterusan selama 12 bulan oleh barisan coach berpengalaman dalam jatuh bangun perniagaan. Mereka ini yang telah belajar, mengkaji, dan melalui sendiri suatu proses tersebut dan keberkesanannya telah memberi impak tinggi melahirkan ramai jutawan. Ultimate membership ini terbahagi kepada dua, bermula dari Ultimate Plus dan seterusnya Ultimate Partners.


Di Ultimate, kami menekankan kepada ‘customize solution’ mengikut jenis industri dan perniagaan setiap usahawan. Program eksklusif ini akan melalui proses tapisan dan temuduga secara teliti bagi mendapatkan mereka benar-benar serius dan komited. Para Ultimate members akan dibimbingan secara ‘one to one’ dan dengan pemantaun secara berkala oleh coach utama kami iaitu Tn. Najib Asaddok.


Ramai usahawan diluar sana telah melebur duit dan masa mereka sewaktu mengembangkan perniagaan dengan tiada bimbingan coach mengakibatkan banyak kerugian. Bimbingan coach sangat penting dalam mendapatkan ‘Certainty’ iaitu kepastian dalam membuat keputusan dan tindakan yang betul.

PROGRAMME ULTIMATE
Journey Ultimate Plus
TARGET
Khas Untuk Anda Yang Nak
01
USAHAWAN BINA EMPAYAR
Pemilik syarikat, founder mahupun pemilik stokis yang sedia meluaskan circle bisnes ke arah RM80,000 ke atas.
02
PANTAS & KONSISTEN
Usahawan yang pantas untuk kembangkan bisnes, tambah team/ejen dan konsisten melakukan perubahan.
03
POWERFUL LEADERSHIP
Membina seorang leader yang bijak menguruskan bisnes dan team disamping tingkatkan jualan 10X kali ganda.
TESTIMONIAL
Ultimate Achievement Story
Ramai orang ada impian untuk ada bisnes sendiri tapi tak ramai orang sanggup mengambil risiko untuk realisasikan impian mereka. Kadang-kadang kita gagal bukan sebab tak pandai tapi sebab rasa dah tahu semua benda dan tak perlu bimbingan guru. Alhamdulillah berkat tunjuk ajar Sifu dan Team Momentum, jualan yang pada mulanya sendu mula meningkat setiap bulan daripada stor kecil sekarang dah ada 2 kilang sendiri. Di Ultimate, kami tak bercakap tentang marketing, Facebook Ads dan content di media sosial tapi lebih kepada BUILDING THE BRAND.
5/5
HEMRUL ELMIE SHAHMIR GHAZALI & MUHAMMAD MISYAEL
CHEF TAKO
Kalau bukan kerana suami saya paksa masuk kelas Tn.Najib Asaddok, mana mungkin saya mampu capai sales berjuta-juta. Selama ini dah banyak sangat langgar tembok. Strugglenya dulu bila orang tak kenal Miragold dan rasa susah nak dapatkan modal balik. Jom mulakan first step journey dalam bisnes anda dengan join program Roket Pemasaran Momentum (RPM). Saya nak bantu lebih ramai usahawan bangsa saya dekat luar sana.Saya dan team Momentum sedia nak mengajar anda.
5/5
MOHD ZULATIKA & NOR DHAMIRAH
MIRAGOLD
Hanya ada secawan beras untuk sara anak, buat saya bangkit. Pernah rasa sampai nak bunuh diri, dek kerana masalah datang bertubi-tubi, seolah olah tak ada harapan untuk teruskan hidup. Mula berbisnes tanpa modal jadi ejen produk bengkung Sara Anna selama beberapa tahun. Jualan tak naik, terus saya ambil keputusan masuk kelas RPM sehingga ke Ultimate. Saya teruskan upgrade ilmu dan tak berhenti berusaha. Buat jer, inshallah result menanti depan mata.
5/5
DIANA DENALY AVITUS
DIANA DYAN